Beneficii.

Fiecare studio are beneficii diferite, acestea sunt unele universale.

Nu dam amenzi

Asigurare medicala

Stim ca pentru tine este important sa ai grija de sanatatea ta, tocmai de aceea am gandit in avans si ti-am pregatit un pachet de servicii medicale, mulat pe nevoile tale, in colaborare cu partenerii nostri de la Medlife. Astfel, pe toata perioada colaborarii cu noi nu va mai trebui sa iti faci griji pentru ca vei avea mereu specialisti alaturi de tine, iar tu vei beneficia gratuit de toate acestea.

Posibilitate de cazare

Studiourile videochat sunt centrale.
Daca insa ai nevoie de cazare, iti oferim oportunitatea sa locuiesti in apropierea studioului, pentru ca tu sa fii mereu aproape si sa iti poti organiza programul dupa cum doresti.

Bonusuri multiple

Fiecare pachet de bonusare a fost gandit special pentru tine si este menit sa iti arate ca noi suntem diferiti, pentru ca scopul nostru principal este ca tu sa fii fericita. Tot ce trebuie sa faci este sa dai dovada de ambitie si motivatie, elemente esentiale atingerii performantei.

Garantat 100% din incasari

Daca in prima luna in care colaborezi cu noi vei descoperi ca nu suntem ceea ce cautai, iti garantam ca vei incasa 100% din castiguri. Dar iti garantam ca alaturi de noi castigurile tale vor porni de la 1000$ pe luna si vor creste substantial odata cu acumularea de experienta si cu numarul de ore petrecute online. Tot ce trebuie sa faci este sa asculti sfaturile trainerului tau, sa urmezi programul stabilit si sa dai dovada de ambitie.

Dezvoltare personala si profesionala